Studentervogn 2022

Bliver du og alle dine klassekammerater studenter i 2022, og ønsker I at få den absolut fedeste studenterkørsel? Så er I havnet det helt rigtige sted. Her hos LejStudentervogn er vi eksperter i at facilitere studenterkørsler i hele landet, og vi kører hjertens gerne en studenterkørsel i 2022 med Jer!

Vi kører i hele landet, og vi er af den overbevisning, at vi har nogle af de absolut fedeste studentervogne i hele Danmark. Vores studentervogne er blandt andet udstyret med:

 • Fadølsanlæg
 • Professionel DJ-pult
 • Diskolys
 • Professionelle højttalere (og vi kan garantere, at de spiller højt!)
 • Masser af plads til både at danse og sidde (læs mere her)

Derudover kan I være stensikre på, at I hos os får en festlig chauffør, der er klar på at gøre jeres dag helt fantastisk. Vi har også været studenter engang, og derfor ved vi også, hvad der skal til for at gøre en studenterkørsel i 2022 så festlig og sjov som overhovedet muligt!

Udfyld formularen herunder – så sender vi en mail med ledige datoer i 2022 med det samme.

  Se vores ledige datoer til vogntur i 2022

  Det er allerede nu på tide at booke studenterkørsel i 2022. Vi får mange henvendelser flere år forinden, og derfor går det stærkt med bookinger i 2022. Vil I derfor være sikre på at få den fedeste studenterkørsel, så kontakt os allerede i dag for at modtage et tilbud.

  Vores studentervogne bruges udelukkende til studenterkørsler. Derfor kan vi garantere for, at jeres vogntur i 2022 bliver gnidningsfri og i de optimale omgivelser. Vi anbefaler, at du tidligst muligt tager kontakt til os, så vi kan få booket jeres klasse ind i vores kalender.

  Gå ikke på kompromis – lad Jeres studenterkørsel være en oplevelse for livet!

  Har Jeres studenterkørsel ikke været en oplevelse for livet, så har vi fejlet – og vi giver Jer lovning på, at vi ikke fejler med vores studenterkørsler. Vi har mere end 16 studentervogne, som hvert år er fuldt booket. Vores tidligere kunder giver fantastisk respons på vores studenterkørsler, og vi agter at fortsætte denne stime.

  Ønsker I en fantastisk studenterkørsel i 2022, så tøv ikke med at kontakte os i dag for et uforpligtende tilbud. Vi vender retur indenfor få timer.

  I kan se meget mere til vores studentervogne her.

  Studenterkørsel