100% fest i trygge rammer

Musikanlæg bestående af 2 stk. JBL/Yamaha diskoteks højtalere (2200 watt), hvor I selv styrer musikken gennem jeres smartphones. Der er muligt at tilkoble to enheder af gangen, hvilket betyder at I ikke behøver at leje noget andet anlæg (der skal nok komme skrald på).

I får en total istandsat studentervogn, som er bygge til det formål at fragte jer så festligt og sikkert frem som muligt. Vores studentervogne bliver udelukkende brugt til studenterkørsel, hvilket betyder at vi er specialister på vores område.

Alle vores studentervogne er forsynet med fadøl anlæg, hvilket giver jer mulighed for at tilkøbe 25 liter fadøl for 1000 kr. (Det er en god ide at forudbestille fadøl, når I booker jeres studenterkørsel, for at være 100% sikker på at vi har rigeligt med fustager med til jer)

Vores studentervogne overholder alle lovgivninger om studenterkørsel og vores biler bliver synet hver eneste år inden vi starter studenterugen. Ligeledes har vi alle tilladelser og lovpligtige forsikringer i orden. Alle vores studentervogne er udstyret med kontrolapparat, som ifølge ny lovgivning er et must for man på lovlig vis må foretage kørsel med studenter. Alle vores studentervogne er overdækket med åbne sider og indrettet med bænke, bord og kopholdere. Hvis uheldet er ude har vi også førstehjælpskasse med ombord.Vi har erfarne chauffører med situations fornemmelse, samtidigt besidder vores chauffører også det lovpligtige EU kvalifikationsbevis. LejStudenterVogn.dk kan også tilbyde studenterkørsel i miljø zoner (indre København, Århus, Odense og Ålborg)

Hvis I ønsker at få den bedste pris, kvalitet, service og ikke mindst sikkerhed så skal i vælge at leje jeres studentervogn ved os – alt er nyrenoveret og 100% i orden! Det eneste i skal sørge for er at være veludhvilet til jeres livs fedeste vogntur!

Studenterkørsel