Sådan kan I lave en rute

I skal forsøge at lave den mest logiske og direkte rute.

Gå ind på følgende link og indsæt start adressen og efterfølgende den næste adresse. Det er så muligt at trykke på et plus, hvor efter de bliver muligt at tilføje endnu en adresse. I skal tilføje alle de adresser som i skal besøge. Hvis I trykker på ”Detaljer” kan I se den pågældende transport tid mellem adresserne. Det er kun muligt at tilføje 10 adresser afgangen i Google Maps, hvilket betyder at I skal gentage processen en eller to gange afhængig af, hvor mange adresser i skal besøge. Adresserne skriver I ind i det vedlagte word-ark ”Ruteplan Skabelon” med fornavn og efternavn for hver af adresserne.

 

På længere strækninger skal I tillægge noget ekstra tid, Google maps beregner tiden ud fra at man kører i en personbil. Vi kører i en studentervogn, som på landevej kun kører omkring 50 km/t.

 

Når I har en samlet estimeret køretid, ved I hvor længe i har tilbage af jeres rådighedstid, det kan i så dividere ud på det antal i er i klassen og så har i den til i kan være hos hver af forældrene. Det er en god idé, at lave ruten så i er en halv time foran, da I ofte bliver langsommere til at komme ind i vognen jo mere alkohol der indtages. Tiden I har ved hver af jeres forældre lægges til ankomst tiden (se eksempel ”ruteplan skabelon”). Typisk er man enten 10 , 15 eller 20 minutter ved hvert stop. Dette kan dog varierer hvis I kører 2 dags studenterkørsel eller hvis I er en lille klasse.
Det er nemmere for både jer selv og os at holde styr på tiden, hvis I runder op så tiderne ender på 5 eller 0. Eksempel: 8.05 – 8.35 – 8.50 – 9.20.

DJ og fadøl

Hvis I kunne tænke jer at bestille fadøl eller en DJ pakke til turen, og ikke allerede har bestilt så bedes I skrive det i en mail, så vil vi arbejde på at lave en løsning til jer.

 

Vi anbefaler helt klart at booke en DJ. DJ’en sørger for den bedste stemning i vognen, med de fedeste mix! I er garanteret at der ikke sker dårlig musik skift eller lange pauser mellem musikken. I skal derfor kun koncentrerer jer om at danse og feste.

 

Hvis I har spørgsmål er I meget velkommen til at skrive en mail eller ringe

25 liter Tuborg fadøl

1.000 kr.

DJ pakke

3.500 kr.

På dagen

Chaufføren vil normalvis ankomme til det første sted umiddelbart 15 min før den aftalte tid, det koster selvfølgelig ikke jer ekstra. I er velkommen til at begynde pyntningen så snart chaufføren ankommer. Chaufføren hjælper jer selvfølgelig gerne med pyntningen af vognen. Chaufføren har en kopi af ruteplanen med på dagen og han hjælper jer med at holde styr på tiden.

 

Regler under kørsel:

  • Ingen af studenterne må betjene trappestigen, det ordner chaufføren for jer.
  • Der må ikke kastes flasker eller lignende ud over siden på vognen. Der er en skraldespand som i kan smide skrald, dåser og flasker i. Chaufføren skal nok hjælper jer med at holde ladet ryddet.
  • Det er ikke tilladt hænge ud af siden på vognen.

 

Ellers er det den sunde fornuft der bestemme de resterende regler. Det er jeres dag, og vi hos Lejstudentervogn.dk vi vil gøre alt for at I får det absolut bedste fest ud af dagen. Chaufføren opridser reglerne for jer på dagen.

 

I skal selv medbringe:

  • Strips ca. 20cm lange (2 poser)
  • Snor (evt. noget tørresnor, det skal ikke være for tykt)
  • Bannere
  • Andet pynt (grene, flag, balloner osv.)

 

Mht. Til banner og pyntning af vognen, er målene:
To langsider – siderne måler er; 5 x 1m. ( Der er typisk to banner på hver langside)

To banner bagpå; 0,70. x 1m

 

I må ikke bruge hæftemaskine eller tape når i monterer bannerne.