Sikkerheden er altid i top

3 generelt farlige situationer ved studenterkørsel

  • Trappen – I takt med promillen stiger kan det være svært, at holde balancen, og dermed kan der opstå farlige situationer ved at og pålæsning. Vi har derfor valgt at lave en fastmonteret trappe med 45 graders hældning og fastmonteret gelænder. Chaufføren åbner og lukker trappen for jer hver gang.

 

  • Fald ud over siden – Der har gennem tiden været nogle forfærdelige episoder, hvor studenter er faldet ud over siden på lastbilen under andre firmaers studenterkørsel. Vi har derfor valgt at lave vores studentervogne således at det ikke kan lade sig gøre at falde ud af vognen. Dette giver chaufføren, studenterne og ikke mindst forældrene en enorm tryghed på den store dag. Det skal dertil nævnes at lejstudentervogn aldrig har oplevet uheld under deres kørsel.

 

  • At hænge ud over siden – Det er forbudt at hænge ud over siden når i kører studenterkørsel, af den simple årsag at et vejskilt eller modkørende kan skade jer voldsomt. Vores opbygning af ladet gør det svært, at hænge ud af siden, men det er ikke noget, som i vil lægge mærke til, da i har travlt med at feste til den høje musik inde i ladet. Skulle i alligevel forsøge at hænge ud over siden, vil chaufføren vil påpege det på dagen.

Forudsætningen for, at I bagefter kan huske tilbage på jeres studenterkørsel som værende en god fest, er at sikkerheden er i top. Det er vores fornemmeste opgave at transporterer jer sikkert frem til jeres forældre.

Hvis I booker jeres studenterkørsel hos os får i følgende:

  • Dygtige chauffører med situationsfornemmelse og erfaring.
  • En studentervogn der er udstyret med brandslukker og førstehjælpskasse.
  • En studentervogn som bliver synet og godkendt til studenterkørsel hvert eneste år inden sæsonens start.

Vores studentervogne er bygget til det éne formål at køre med studenter. Vi bestræber os på at være de bedste i branchen, og derfor har vi fokus på tre ting, når vi kører med årets nye studenter: Vi vil bringe studenterne så festligt, præsentabelt og vigtigst af alt sikkert frem mellem alle stoppene.

Det er vigtigt, at I lytter til chaufførens sikkerhedsinstruktioner i starten af turen, og at I løbende følger hans anvisninger og ellers følger jeres sunde fornuft hele dagen.

Det er derudover forbudt at kaste affald, flasker og dåser ud af vognen. Hvis i skader andre køretøjer eller personer med flasker el. lignede står det for jeres egen regning.

I kan læse mere om gældende regler som for studenterkørsel her: