Vi er stolte af at sige, at vi tilbyder studenterkørsel i næsten alle byer i Danmark. Hvad end du har behov for studenterkørsel i Jylland, på Fyn eller Sjælland, så står vi klar til at give dig og dine klassekammerater den absolut bedste oplevelse. Vores studentervogne er udstyret med alt det udstyr, I kunne tænke jer – derfor kan vi godt garantere, at I vil få en helt uforglemmelig oplevelse med en studenterkørsel med os.

Vi servicerer hele landet med studenterkørsel af højeste kvalitet!

Selvom vi er en familieejet virksomhed med base i Hadsten, så kører vores studentervogne hvert år studenterkørsel i hele landet. Vores største glæde er at se nyudklækkede studenter glade og tilfredse. Derfor går vi ekstremt højt op i, at alle vores chauffører er fyldt med godt humør og frisk på at give Jer en fantastisk oplevelse, som I sent vil glemme.

Hvis vi skal liste nogle af de fordele, der er ved at vælge os, så er nedenstående et udvalg af de ting, som vi er ekstremt stolte af at kunne tilbyde studenter hvert år.

  • 2 x JBL/Yamaha diskoteks højtalere (2200 watt) – vi kan love Jer for, at disse højttalere kan spille op til fest!
  • Mulighed for at leje DJ – ellers er I meget velkomne til at spille jeres egen musik via eksempelvis jeres smartphones.
  • Vores studentervogne bruges kun til at køre studenterkørsel. Derfor er du sikret en studentervogn, der er lavet og sat i stand til formålet. Vi har derfor både træbord, plads til kopper og fadølsanlæg i vognen!
  • Fadølsanlæg – vil du og din klasse gerne kunne tappe fadøl direkte fra et anlæg, så er det også noget, som vi tilbyder!
  • Vi overholder alle regler og love indenfor studenterkørsel. Du kan læse mere om vores sikkerhed her.

Vi håber, at ovenstående har givet dig mod på at kontakte os, så vi kan komme med et skarpt tilbud til Jeres studenterkørsel! Du kan kontakte os her – vi lover at svare tilbage indenfor kort tid!

Hvilke byer tilbyder I studenterkørsler i?

Som tidligere nævnt kører vi studenterkørsler over hele landet. Følgende byer er nogle af de mest populære – er din by ikke listet, så tøv dog ikke med at kontakte os her, da vi uden tvivl har mulighed for at give dig og din klasse en uforglemmelig oplevelse i Jeres område!