Studenterkørsel er et par dage i jeres liv, som I aldrig kommer til at glemme. Hos Lejstudentervogn er vi klar til at sikre, at det kommer til at forholde sig på denne måde. Leder I efter nogen, der kan hjælpe med studenterkørsel Vejle, er der derfor ikke nogen grund til at lede videre.

For jer, der ikke vil nøjes

Hos Lejstudentervogn kan vi ikke se, hvorfor der skulle være nogen grund til at nøjes. Derfor sørger vi for, at I kan få den fulde pakke hos os. Det betyder, at I er sikre på at få en oplevelse, I kan se tilbage på i mange år. Vi går nemlig ikke på kompromis med vores studentervogne.

Vores vognpark er en af de bedste i landet, og alle vores køretøjer har det tilfælles, at de er blevet skabt til fest. Blandt andet har vi udstyret dem alle med kraftfulde lydanlæg, der kan sætte gang i enhver fest. Musikken har I naturligvis mulighed for at styre helt selv.

Derudover finder I også festlys og røgmaskiner i flere af vores vogne, hvilket kan tage festen til næste niveau. Vælger I Lejstudentervogn, er I helt sikre på at få en legendarisk fest. Det er nemlig vigtigt for os, I har det sjovt, da studenterkørsel kun sker én gang i jeres liv.

Udfyld formularen herunder – så sender vi en mail med ledige datoer med det samme.

  Vi vil være med til at skabe minder for livet

  Hos os har vi ikke haft fokus på at bygge studentervogne, der bare kan køre jer rundt i Vejle. Derimod har det været et fokus at bygge dem, så de kan skabe de bedste rammer om en rullende fest. Det er blandt andet grunden til, at vi ikke er gået på kompromis med vores lydanlæg.

  Vi giver jer også mulighed for at pynte og udsmykke vognen, inden vi kører mod første stop på ruten. Derfor kan I også selv være med til at skabe en festlig stemning på vognen. Når musikken spiller og øllene er kolde, kommer I til at føle, at I deltager i en form for festlig parade.

  Sikkerhed og komfort er meget vigtig for os

  Både sikkerhed og komfort er noget, som vi har et stort fokus på. Det er vigtigt for os, at I har en fed fest, men det skal foregå på en sikker måde. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at sikre dette. Blandt andet ved kun at benytte os af moderne vogne, der lever op til alle de gældende sikkerhedsstandarder.

  Studenterkørsel i Vejle