Studenterkørsel sker kun én gang i livet, hvorfor det skal være en oplevelse, som man kan have med sig for evigt. Hos Lejstudentervogn vil vi rigtig gerne være med til at gøre dette til en realitet. Leder I efter studenterkørsel Esbjerg, er I derfor havnet på den helt rette side.

Vi går ikke på kompromis

Hvorfor skal I nøjes med en almindelig studentervogn Esbjerg, når I har muligheden for at vælge noget, der er meget bedre? Hvis I også tænker sådan, så er vi helt afgjort et match. Hos Lejstudentervogn sørger vi for, at hele klassen kommer til at få en oplevelse for livet.

Vi kan bryste os af at have nogle af de bedste studentervogne i landet, hvorfor de kan danne rammerne om nogle af de mest episke fester. Ethvert køretøj i vores vognpark er blevet skabt til fest, hvorfor vi blandt andet har sørget for at udstyre dem med kraftfulde lydanlæg.

Vi ved, at I kun kommer til at køre studenterkørsel én gang i jeres liv. Derfor sætter vi alt ind på at give jer den bedst mulige oplevelse, så I kan se tilbage på den med et smil på læben. Bl.a. derfor er vores vogne udstyret med alt fra festligt lys til røgmaskiner.

Udfyld formularen herunder – så sender vi en mail med ledige datoer med det samme.

  Studentervogne skabt til fest

  Alle vores studentervogne er skabt til fest. Det er ikke deres formål blot at kunne køre jer rundt i Esbjergs gader. Derimod har det været et klart fokus fra vores side, at det skal være mobile festzoner. Det er selvfølgelig derfor, at de er blevet udstyret med fantastiske lydanlæg.

  Samtidig får I også næsten frit spil, når det kommer til at udsmykke studentervognen, hvorfor I kan få lov til at sætte jeres eget præg på den. Når I har færdige med dette, er vi klar til at køre jer rundt i Esbjergs gader, hvilket kommer til at føles som jeres helt egen festlige parade.

  Går ikke på kompromis med hverken sikkerhed eller komfort

  Hos Lejstudentervogn er det vigtigt for os, at I får lov til at feste og slå jer løs. Det er dog mindst lige så vigtigt for os, at både sikkerheden og komforten er i top. Derfor er det to aspekter, som vi bestemt ikke går på kompromis med i vores studentervogne.

  Alle køretøjer i vores vognpark er moderne, hvorfor de sagtens kan leve op til de gældende sikkerhedsstandarder. Det er selvfølgelig også vigtigt at nævne, at vi kun ansætter professionelle chauffører. Vælger I os, er I derfor sikre på at være i gode hænder fra start til slut.

  Studenterkørsel i Esbjerg