Hey Østjyllands studenter! Er I klar til at hoppe på en studentervogn, der er lige så sprudlende og farverig som jeres kommende sommerplaner? Med Lejstudentervogn bliver jeres studenterdag ikke bare en sightseeing-tur rundt i Østjylland – det bliver en episk rejse fyldt med musik, dans og uforglemmelige øjeblikke!

En fest på fire hjul

Forestil jer en blændende solopgang over Østjyllands bakker, en skinnende studentervogn og en dag, hvor den eneste lektie er at have det sjovt. Lyder det ikke magisk? Vores studentervogne er ikke bare transportmidler; de er mobile dansegulve udstyret med lydanlæg, der kan spille alt fra pop-hits til de gamle klassikere, så I kan få netop denne magiske oplevelse. Og ja, der er masser af plads til både dans og hygge!

Udfyld formularen herunder – så sender vi en mail med ledige datoer med det samme.

  Skræddersy ruten for jeres studenterkørsel i Østjylland

  Hvorfor følge strømmen, når I kan skabe jeres egen? Hos Lejstudentervogn giver vi jer friheden til at designe jeres egen rute gennem Østjylland. Uanset om I vil vise huerne frem i Aarhus’ gader, råbe hurra gennem Horsens eller tage en malerisk tur langs kysten, er det jeres dag og jeres valg!

  Gå ikke ned på udstyr og lir

  En studenterkørsel uden lir er som en fest uden musik – ufuldstændig. Vi pakker derfor vores vogne med alt, hvad hjertet begærer af festlige dekorationer, udstyr og lir, så vi kan gøre vores for, at der ikke mangler noget på jeres store dag. Tag et kig på alle de festlige vogne vi tidligere har dekoreret her.

  Jeres sikkerhed er vores topprioritet

  Vi tager sikkerhed dybt alvorligt, så vores chauffører er erfarne billister, der kender Østjyllands veje som deres egen bukselomme. De sørger for en sikker og behagelig tur, mens I kan slå jer løs og nyde festen. Med Lejstudentervogn er I således sikret en bekymringsfri fejring, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med hverken sikkerheden eller festlighederne.

  Festen starter med en hurtig og nem booking

  Gymnasietiden er en rejse, og jeres studenterkørsel skal være den festlige finale. Med Lejstudentervogn får I derfor ikke bare en køretur – I får en oplevelse, der vil blive talt om længe efter, huerne er lagt på hylden. Vi er her for at sørge for, at jeres studenterkørsel i Østjylland bliver lige så fantastisk, som I har drømt om med alt, hvad jeres hjerter begærer.

  Klar til at booke den fedeste studentervogn i Østjylland? Vores bookingproces er simpel og brugervenlig – I vælger blot dato og jeres foretrukne rute, og så tager vi os af resten.