Studentervogn 2024

Hos LejStudentervogn gør vi alt for at tilbyde jer den allerbedste service, når det kommer til studenterkørsel. Er du og din klasse så heldige at blive studenter i 2024, kan vi anbefale jer at tage et nærmere kig på, hvad vi kan tilbyde til en studenterkørsel.

Vi er stolte af, at kunne levere en helt igennem uforglemmelig vogntur for alle jer kommende studenter. Vi har nemlig nogle af de bedste vogne på markedet, og vi kører i hele landet. Hos os kan I altid regne med at få en festlig chauffør med ombord, der sørger for at få dig og din klasse sikkert igennem jeres planlagte rute.

Hvis du og din klasse er på udkig efter den helt perfekte studentervogn i 2024, så tag et kig på nogle af de fede fordele, I får ved at vælge en vogn til jeres studenterkørsel her hos os. Alle vores studentervogne er blandt andet udstyret med følgende:

 • Kanon-gode højtalere
 • Borde med kopholdere
 • Stripperstang
 • Fadølsanlæg til at slukke tørsten med
 • God plads til at sidde og danse hele dagen lang
 • Festlige diskolys der kan sætte gang i festen

Så der er altså noget for enhver smag i vores moderne og festlige studentervogne!

Udfyld formularen herunder – så sender vi en mail med billeder og info omkring vores vogne.

  Se vores ledige datoer til vogntur i 2024

  Vi har gjort en dyd ud af at være med til at skabe de bedste forudsætninger for en vogntur i verdens klasse – at blive student i 2024 er nemlig noget ganske særligt, og det skal naturligvis fejres med manér!

  Er du og din klasse interesseret i at leje en studentervogn til jeres studenterkørsel i 2024, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os. Vi får henvendelser fra kommende studenter over hele landet, og vi vil også rigtig gerne hjælpe Jer. Her på siden finder I en formular, I allerede nu kan udfylde, og vi vil herefter vende tilbage med ledige datoer for 2024.

  I kan se meget mere til vores studentervogne her.

  Studenterkørsel 2024