Er du og din klassekammerater ved at planlægge jeres studenterkørsel 2026, så kan I være sikre på, at LejStudentervogn nok skal være med til at sætte en kanon studenterfest i gang! Hos os har vi nemlig nogle af landets bedste og ikke mindst festligste studentervogne, og vi står klar til at gøre jeres vogntur til den fedeste oplevelse, I sent vil glemme!

Hvis du og din klasse er på udkig efter den helt perfekte studentervogn i 2026, så tag et kig på nogle af de fede fordele, I får ved at vælge en vogn til jeres studenterkørsel her hos os. Alle vores studentervogne er blandt andet udstyret med følgende:

 • Kanon-gode højtalere
 • Borde med kopholdere
 • Stripperstang
 • Fadølsanlæg til at slukke tørsten med
 • God plads til at sidde og danse hele dagen lang
 • Festlige diskolys der kan sætte gang i festen

Med vores studentervogne kan I være sikre på at komme igennem jeres planlagte rute med en festlig chauffør, der har overblikket over turen. Vi ønsker jer en rigtig god tur og en fantastisk tid med festlige studentergilder og godt humør!

Udfyld formularen herunder – så sender vi en mail med billeder og info omkring vores vogne.

  Vores ledige datoer til vogntur i 2026 er tilgængelige nu!

  Den søde studentertid er lige rundt om hjørnet, og det er på tide at få bestilt en fed studentervogn til 2026 til jeres studenterkørsel. Det kan hurtigt gå stærkt med bookinger til vores populære studentervogne, og derfor anbefaler vi jer at være ude i god tid og bestille, så snart I har overblikket over jeres rute samt hvor mange klassekammerater, der skal være med til at fejre den store dag.

  Tøv endelig ikke med at kontakte os i god tid for at få et tilbud på jeres studenterkørsel til 2026.

  I kan se meget mere til vores studentervogne her.

  En uforglemmelig oplevelse i festlige omgivelser

  Alle vores studentervogne til 2026 bliver gjort klar og parat til, at du og din klasse kan få en brag af en fest med masser af god musik og godt humør. Vores vogne er moderne, og der er god plads til alle. Sørg derfor for at bestille jeres vogntur i god tid, så vi også kan være med til at gøre jeres store dag helt uforglemmelig!

  Studenterkørsel 2025