Halløj, fynske studenter! Er I klar til at skrive historie med en studenterkørsel, der vil få selv H.C. Andersen til at skrive en ny eventyrsamling? Hos Lejstudentervogn forvandler vi jeres studenterkørsel på Fyn til en magisk oplevelse fyldt med latter, sang og øjeblikke, som vil blive husket for evigt.

Festen starter, når I stiger på jeres studentervogn på Fyn

Forestil jer at træde ind i en studentervogn der er så festlig og farverig, at den kunne være en del af Fyns berømte blomsterfestival. Vores vogne er mobile, rullende festzoner komplet med topmoderne lydsystemer, der kan spille alt fra de nyeste hits til de gamle klassikere – og selvfølgelig også farverige festlys der kan lyse hele Fyn op. Tag for eksempel et kig på de festlige studentervogne vi førhen har dekoreret her.

Udfyld formularen herunder – så sender vi en mail med ledige datoer med det samme.

  Jeres personlige eventyr-rute på Fyn

  Hver klasse er unik, og derfor skal jeres studenterkørsel naturligvis også være det. Ønsker I at cruise gennem Odenses historiske gader, tage en tur langs de idylliske kyster eller måske et stop ved Egeskov Slot for det perfekte selfie? Vores skræddersyede ruter sikrer, at jeres studenterkørsel på Fyn bliver præcis, som I drømmer om.

  Studenterkørsel på Fyn fyldt med udstyr og lir

  Hos Lejstudentervogn tror vi på, at en studenterkørsel skal være spækket med lir og sjov. Vores vogne kommer derfor udstyret med alt, hvad I måtte ønske jer lige fra festlige dekorationer til et beerpong-bord. Vi sørger for, at der ikke mangler noget, så I kan fokusere på at fejre jeres store dag!

  Sikkerhed og komfort i højsædet

  Sikkerheden kommer altid først hos os, så vores erfarne chauffører sørger altid for en sikker og behagelig tur gennem Fyns smukke landskaber. Vi tager os af kørslen, så I kan tage jer af festen og få en bekymringsfri oplevelse, der lader jer nyde jeres dag til fulde.

  Lej en studentervogn i Odense med få klik

  Studenterkørslen er en milepæl, der markerer overgangen fra ét kapitel til et nyt, og det er  en dag fyldt med fejring og frihed. Med Lejstudentervogn som partner får I en studenterkørsel på Fyn, hvor hvert sekund føles en fest, og hvert øjeblik bliver et minde, I længe vil have kært. Er I klar til at planlægge jeres uforglemmelige studenterkørsel på Fyn? Vores bookingproces er så let som en brise over de Fynske marker – I skal blot vælge jeres dato og ønskede rute, og så klarer vi resten!

  Studenterkørsel Fyn