Her hos LejStudentervogn har vi kørt flere hundrede studenterkørsler i hele Danmark. Nogle af vores absolut bedste studenterkørsler har været på Fyn. Er du og din klasse interesseret i at få en mindeværdig oplevelse, som I sent vil glemme, så vil vi hjertens gerne byde ind på jeres studenterkørsel på Fyn.

Hos LejStudentervogn har vi ét fokus, og det er vognture for studenter. Med andre ord er det den eneste aktivitet, som vi i virksomheden beskæftiger os med. Det sikrer dig en unik oplevelse, hvor vores ekspertise indenfor området får lov til at skinne igennem i form af en helt fantastisk oplevelse for jer. Vores studentervogne bruges udelukkende til studenterkørsel, og derfor er de designet med henblik på at give jer den fedeste oplevelse.

I vores studentervogne finder du blandt andet:

  • Fadølsanlæg (jeps, den er god nok – se mere i vores galleri!)
  • DJ-pult
  • Professionelle højttalere, der skal sætte gang i festen!
  • Masser af plads til alle!

Vores studentervogne er bygget med det ene formål in mente, at de skal kunne danne rammer for en helt fantastisk studenterkørsel.

Lej studentervogn på Fyn hos os!Vi er stolte af hvert år at have masser af bookinger af studenterkørsler på Fyn. Vi er nemlig vilde med at komme til Fyn og give de fynske studenter en oplevelse for livet. Hvis du og din klasse skal have lov til at opleve glæden ved en vellykket studenterkørsel, så book vores studentervogn allerede i dag.

Selvom der er lang tid til år 2020 eller 2021, så er der ikke mange ledige datoer tilbage. Skal du derfor være sikker på leje af studentervogn på Fyn, så anbefaler vi, at du allerede nu indhenter et uforpligtende tilbud hos os.

Du kan gå direkte til vores specifikke underside ved at følge vores links herunder.

Vi lover at vende retur til dig indenfor kort tid med et uforpligtende tilbud på studenterkørsel på Fyn.

Yderst dedikerede og professionelle chauffører

En stor del af oplevelsen, når du og din klasse skal på studenterkørsel, er chaufføren. Alle vores chauffører er yderst dedikerede og professionelle. Derudover er de alle klar på at skabe en fantastisk fest for jer.

Punktlighed er yderst vigtigt, og derfor er det alfa og omega, at studentervognene kommer afsted fra de enkelte destinationer i tide. Det vil vores chauffører være med til at assistere med.

Vi har endvidere enormt stort fokus på sikkerhed. Du kan her læse mere om sikkerhed i forbindelse med vores studenterkørsler. Alle love og regler overholdes naturligvis. Derudover er vores studentervogne designet til at I kan holde en fest uden at være bange for sikkerheden på vognen!  

Studenterkørsel