Porsche 356 Speedster (replica)

Årgang 1964
Plads til én passager ud over chaufføren (vi bruger kun egne chauffører)

Pris fra 3.500 kr.

Vi tilbyder en unik og spændende mulighed for at gøre din konfirmationsdag ekstraordinær: lej en Porsche til konfirmationskørsel! Forestil dig hvordan det vil føles at ankomme til din konfirmation i en af verdens mest ikoniske sportsbiler, som både brillerer på hestekræfter, udseende og lyd. Hvad kunne være en bedre måde at fejre den enestående begivenhed på?

Leje af Porsche til konfirmationskørsel er nemlig mere end blot en luksuriøs tilføjelse; det er en helt unik måde, hvorpå overgangen fra barndom til ungdom markeres på en måde, der afspejler den moderne ungdoms drømme og ambitioner. Det er en oplevelse, der vil efterlade et varigt indtryk på konfirmanden og deres gæster!

 

Lej en Porsche for en dag og skab minder for livet

Vores løsninger er fleksible og skræddersyede for at imødekomme dine specifikke behov og præferencer. Uanset om du søger et klassisk look eller et mere moderne udtryk, har vi Porschen, der vil opfylde dine forventninger, og som er perfekt forberedt til dagen i forhold til alt fra den skinnende lak til det luksuriøse interiør.

Lej en Porsche til din konfirmationskørsel hos os og lad os hjælpe med at gøre denne vigtige begivenhed endnu mere speciel. Kontakt os i dag for at finde ud af mere om, hvordan vi kan hjælpe med at gøre din konfirmation uforglemmelig med en Porsche fra LejStudentervogn.