Du er altid velkommen til at kontakte os

For en uddybende samtale, booking eller et uforpligtende tilbud kan vi kontaktes via kontaktformularen eller via informationerne herunder.

  Andreas Bossow Angel

  Tlf: +45 20 20 92 77
  Mail: lej@lejstudentervogn.dk

  Frederik Bossow Angel

  Tlf: +45 41 28 04 28
  Mail: lej@lejstudentervogn.dk

  trine_juul_axelsen_m_baggrund

  Trine Juul Axelsen

  Tlf: +45 30 14 15 20
  Mail: lej@lejstudentervogn.dk

  Vi er en familieejet virksomhed bosat i Hadsten i Østjylland. Vi tilbyder studenterkørsler over hele landet og er meget konkurrencedygtige på kvalitet og pris.

  Vores nyopbyggede og specialdesignede vogne er udelukkende produceret til det ene formål – at bringe studenter sikkert og festligt frem, på deres store dag.

  Det betyder ikke kun at sikkerheden er høj, men også at både standard og kvalitet er det bedste, der udbydes på markedet. Vores studenter skal køres i de flotteste, sikreste, mest praktiske og festligste studentervogne!

  Vi gør vores bedste for at tilrettelægge jeres studenterkørsel ned til mindste detalje, så dagen forløber som planlagt og efter jeres ønsker. Vi bestræber os på at give vores studenter en uforglemmelig dag med masser af fest og farver, dog uden at sikkerheden på noget tidspunkt sættes over styr.

  Vi er meget fleksible, og altid klar på at tage en snak med jer om jeres idéer, for derefter at skræddersy den bedst mulige studenterkørsel til netop jeres behov.

  Vi glæder os til at gøre jeres studenterkørsel til noget ud over det sædvanlige.