Leder du efter studenterkørsel i København eller omegn er du havnet på den rigtige side. Vi er specialister indenfor studenterkørsel i hovedstadsregionen og har udført adskillige opgaver her. Vores lastbiler er topmoderne med det nyeste udstyr og lever op til alle de foreskrevne gældende regler, vi har langtidsuddannede og udadvendte chauffører med kompetencer og speciale indenfor transport af studenter. Vi går meget op i sikkerhed og at turen skal blive et samtaleemne for klassen lang tid fremadrettet. Studenterkørsel er en ting der lyder enkel for mange, men der er rigtig mange parametre der skal gå op i en højere enhed, hvilket vores ekspertise hjælper med.

 

Under galleri finder du billeder af vores lastbil og stemningsbilleder fra nogle af vores utallige turer med glade studenter.

 

Vi har tidligere udført studenterkørsel opgaver for følgende skoler i København og omegn:
– Ørestad Gymnasium
– Aurehøj Gymnasium
– Niels Brock
– Copenhagen International School
– Niels Steensens Gymnasium

 

I vores studentervogne kan man tilkoble sin telefon/iPad via AUX til vores diskoteks højtalere, ellers kan man også tilkøbe en DJ der står og spiller under hele turen. Studenterkørsel i København skal være en god oplevelse og vi sidder klar til at modtage din forespørgsel med det samme. Ring eller skriv allerede i dag og få et uforpligende tilbud.