Er du klar til at fejre din studentertid med stil? Hos LejStudentervogn ved vi, hvordan man skaber den ultimative fest – og endda på hjul. Vi kan sørge for alt, hvad du og dine klassekammerater har brug for for at få en studenterkørsel, hvor der ikke er gået på kompromis med noget.

Hos LejStudentervogn sørger vi for en rullende fest

Når I vælger LejStudentervogn til jeres studenterkørsel, kan I se frem til en dag fyldt med fest og farver. Vores vogne er udstyret med kraftfulde musikanlæg, så I kan spille musik højt og klart hele dagen.

Festlys og røgmaskiner er ofte også en del af pakken, hvilket skaber en magisk atmosfære og gør jeres studenterkørsel til noget helt specielt. For os handler det naturligvis om, at I skal have en oplevelse, som I sent kommer til at glemme.

Udfyld formularen herunder – så sender vi en mail med ledige datoer med det samme.

    Vi går aldrig ned på hverken sikkerhed eller komfort

    Hos LejStudentervogn går vi aldrig på kompromis med hverken sikkerhed eller komfort. Vores vogne er meget velholdte, hvorfor I kan være helt sikre på, at alle passagerer har god plads til at danse, synge og have det sjovt – uden at bekymre sig om noget.
    Vi gennemfører også løbende grundige sikkerhedstjek af alle vogne. Vores chauffører er uddannede og har stor erfaring med at køre studenterkørsel, så I kan fokusere på at fejre, at I endelig har fået huen på hovedet.

    Send en e-mail eller ring for at høre mere

    Mener I, at vi er de rette til at stå for jeres studenterkørsel Sønderborg? Så send en e-mail eller ring til os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe oplevelser, der kommer til at holde ved i mange år.

    Tøv ikke med at kontakte os, da vi altid sidder klar til at besvare jeres spørgsmål. Er I klar til at gå i gang med at planlægge ruten og vælge studentervogn, så hold jer ikke tilbage. Vi venter kun på jer – og vi glæder os til at feste med jer.

    Studenterkørsel Aarhus