Studentervogn 2020

Bliver du og dine klassekammerater studenter i 2020 og mangler en studentervogn til din studenterkørsel? Hos Lejstudentervogn kører vi i hele landet og sørger for at bringe alle studenter sikkert rundt til deres familier. Vores vogne er top moderne indrettet indvendigt med et stærkt anlæg, træbænke og -bord med plads til at sætte sin fadøl i. Vi lover jer for, at jeres studenterkørsel i 2020 bliver en oplevelse for livet!

Vi bestræber altid efter, at gøre hver enkel studenterkørsel til noget helt særligt for jer.

Tøv ikke med at kontakte os, når du skal booke en dato til jeres studenterkørsel. Udfyld formularen – så sender vi hurtigst muligt en mail med ledige datoer i 2020.

Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger til jeres studenterkørsel. Se pakkeløsningerne her.

Udfyld formularen herunder – så sender vi en mail med ledige datoer i 2020 med det samme.

Se vores ledige datoer i 2020!

Vi oplever allerede nu stor efterspørgsel på studenterkørsel i 2020. Skal I derfor sikre jer en af de bedste studentervogne i Danmark, så er det på tide at hive fat i os.

Når du udfylder kontaktformularen, så vil vi automatisk fremsende de ledige datoer, vi på nuværende tidspunkt har i 2020.

Vores studenterkørsler er nogle, der huskes for livet. Vi er eksperter i at gøre oplevelsen så god som overhovedet mulig for alle medvirkende studenter. Derfor er vores chauffører også nøje instrueret i at skabe så god en stemning som muligt. Jeres studenterkørsel i 2020 skal være perfekt, og det er vi klar til at hjælpe med.

Vi kører studenterkørsel i hele Danmark, og derfor kommer vi hjertens gerne ud forbi jeres område. Vi har mange studentervogne, hvilket tillader, at vi kan servicere flest mulige studenter, når tiden er inde til studenterkørsler. Hos LejStudentervogn beskæftiger vi os udelukkende med studenterkørsel. Derfor benyttes alle vogne udelukkende som studentervogne. I er derfor sikret vogne, der er bygget med det formål at skabe så sjov en fest som muligt.

Lej en af vores studentervogne i 2020

Når der skal lejes studentervogne, så er det vigtigt, at man som klasse er ude i god tid. Sagen er nemlig den, at der ofte er booket mange datoer ind flere år ud i fremtiden. Ønsker man derfor at få en af de eftertragtede datoer i 2020, så handler det om at være hurtigt ude. Er du ansvarlig for en studenterkørsel i 2020, så anbefaler vi på det kraftigste, at du straks udfylder vores kontaktformular og får et uforpligtende tilbud fra os.

 

Er du nysgerrig efter at se vores studentervogne, så kan du her se masser af billeder. Du kan endvidere læse meget mere omkring sikkerheden ved vores studentervogne her. Vi er stolte over, at vi er en af Danmarks foretrukne virksomheder indenfor studenterkørsler.

Studenterkørsel